logo

Wie zijn wij?

NataschaRaaphorst

Ik ben Natascha en sinds 2000 werkzaam als (sport-)fysiotherapeute bij een Leids revalidatiecentrum, specifiek op de afdeling hartrevalidatie. Zes jaar geleden besloot ik aan Crossfit te gaan doen. Het trainen met losse gewichten, de specifieke coördinatie/balans oefeningen in combinatie met kracht en conditie training triggerde me… In overleg met Crossfit Leiden ben ik de Legends gestart; voor ouderen en mensen met blessures en wat bleek: er is een grote groep mensen die graag aan kracht- en fittraining willen doen maar de overtuiging hebben - om welke reden dan ook - dat dat er voor hen niet inzit. Het zien en horen van Legend-leden dat ze steeds sterker worden, meer energie in het dagelijks leven ervaren en minder blessures hebben; dat vervuld me met trots. Op alle Legends die met ons trainen.  Samen met Adrienne  creëren samen een gemoedelijke omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om te komen trainen. Dat is wat we belangrijk vinden en daar gaan we vol voor.

personal-training

Adrienne deKleer

Ik begon drie jaar geleden aan Crossfit, had daarvoor best flink gesport, maar het was voor mij een hernieuwde kennismaking met hoe je zowel op fysiek als mentaal niveau jezelf kan uitdagen, trainen en dus sterker worden. Toen er een coaching’s training georganiseerd werd, dacht ik: ik ga dat doen, ik wil de technieken en bewegingen nog beter leren begrijpen. Die training bleek een eyeopener, omdat ik ontdekte dat ik niet alleen heel nieuwsgierig ben naar de oefeningen, ik vond het coachen van anderen heel fijn. En toen Crossfit Leiden me aanbood om me verder te ontwikkelen in sport-coaching, wist ik dat ja moest zeggen en heb vervolgens een Personal Trainer opleiding voltooid. Ik houd ervan om met mensen om te gaan, en in mijn 25 jaar ervaring als stewardess heb ik heel veel soorten mensen ontmoet en vind het belangrijk en fijn dat ik kan zien wat iemand - déze dag nodig heeft. Want laten we wel wezen, de ene dag gaat het beter dan de andere….

personal-training

“Het is onze missie om iedereen fit te krijgen. Hoe oud je ook bent; iedereen kan meetrainen binnen zijn of haar fysieke mogelijkheden.”

Over ons

Wie zijn wij?Personal TrainingGroepstrainingenContact

Contact

  • Rooseveltstraat 49 Leiden
  • Vlakbij Crossfit Leiden
  • Instagram
  • Facebook

Rooster

© 2022 Legends Leiden. All rights reserved

🏋️ Partner van Crossfit Leiden 🏋️